Profiteer van het meest gegeven cadeau

Als feestelijke introductie worden vanaf november duizenden van deze Amstelveense cadeaus weggegeven aan consumenten. Hiermee komt er € 75.000 uit het stimuleringsfonds van Gemeente Amstelveen lokaal in omloop. Accepteer deze unieke nieuwe lokale betaalpas en profiteer ook van de extra omzet. 

Aansluiten op het Amstelveens Cadeau is heel simpel!

Stel drinkt lekker biertje

Jouw voordelen op een rij

 • Geen aansluitkosten
 • Extra omzet nu en later
 • Meer bekendheid voor je winkel of horecabedrijf
 • Eigen partnerpagina op lokaal platform
 • Gratis meeliften op marketingcampagnes
 • Meeprofiteren van €75.000 lokaal in omloop gebracht door Stimuleringsfonds Gemeente Amstelveen

Uitbetaling

 • Vindt maandelijks achteraf plaats
 • Wordt automatisch op jouw IBAN gestort
 • Je ontvangt een specificatie per mail

Verzilveren

 • Elke ondernemer kan verzilveren
 • Keuze uit of:
          Kassa, Pinterminal of CityID Checker

Waarom Amstelveens Cadeau

Versterken van Amstelveense economie

De Vereniging van Amstelveense Detaillisten (VAD) introduceert met het Amstelveens Cadeau een lokale multifunctionele betaalpas. Het doel is winkels en horeca in Amstelveen te helpen met het terugwinnen van de verloren omzet. Mede dankzij een genereuze subsidie uit het Amstelveense Stimuleringsfonds is het mogelijk om op deze unieke wijze de Amstelveense economie te versterken.

Iedereen is blij met het Amstelveens Cadeau, want dat betaalt pas lekker!

De gever is blij omdat het Amstelveens Cadeau een origineel en uniek cadeau is dat nooit zal teleurstellen. De Amstelveense detailhandel, horeca en sport & cultuur zijn ook blij en zullen de extra omzet zeer waarderen.

Wij zijn enthousiast

Darshan Sloot

Directeur Ondernemersvereniging Amstelveen

“Het Amstelveens Cadeau past uitstekend bij het motto van onze vereniging: ‘Meer voor elkaar!’ Samen stimuleren en promoten we hiermee de lokale economie. En dat is fantastisch! Gezien het brede aanbod ben ik ervan overtuigd dat het Amstelveens Cadeau elke relatie, klant of medewerker blij zal maken. Doe er je voordeel mee!”

Atilla Meulenbelt

Ondernemer en voorzitter VAD

“Als belangenbehartiger van de Amstelveense detailhandel en in het bijzonder onze leden, zijn we zeer trots op dit initiatief. Deze lokale cadeaukaart helpt zowel Amstelveense ondernemers als organisaties met een maatschappelijk belang. We bieden de inwoners van Amstelveen en omgeving de mogelijkheid om heel eenvoudig, maar vooral ook op een leuke manier, lokaal te besteden.”

Adam Elzakalai

Wethouder Economische Zaken Amstelveen

“Vanuit de gemeente Amstelveen hebben we het stimuleringsfonds Lokale Economie opgezet. Hiermee wil de gemeente de nadelige gevolgen van de coronacrisis op de Amstelveense economie beperken en het MKB de mogelijkheid bieden om weer lokaal te investeren. We ondersteunen deze aanvraag van de VAD voor de Amstelveense Cadeaukaart. De Amstelveense vereniging van detailhandelondernemers werken hierin samen met twee Amstelveense bedrijven. Een hele mooie samenwerking. En het mooie is dat we met deze kaart de lokale Amstelveense economie steunen.”

Daan Kroone

Eigenaar Day Foodbar / voorzitter KHN-Amstelland

“Als er één ding is wat we geleerd hebben de afgelopen jaren is dat lokale samenwerking je sterker maakt. In het Amstelveens Cadeau komt dit samen.”

Daan Kroone

Meld je aan of heb je vragen?

Neem dan contact op met [email protected] of 088 – 538 70 20.
Laten we er samen een feestje van maken!