Kies dit jaar voor een lokaal kerstcadeau

Ook tijdens de feestdagen is de cadeaukaart, naast het standaard kerstpakket, een populair kerstgeschenk. Hiermee kiezen je medewerkers, collega’s of relaties zelf het cadeau dat het beste bij hen past.

Het Amstelveens Cadeau als kerstcadeau is een sympathiek alternatief voor al die landelijke cadeaukaarten. Hiermee steun je jouw mede-ondernemers in de regio en de lokale economie.

Maar nog belangrijker je geeft jouw medewerkers, collega’s of relaties echt die lokale beleving.

Bestel voor maandag 19 december dit lokale kerstcadeau dan zorgen wij dat de Amstelveense Cadeau’s uiterlijk 21 december verstuurd worden.

Het Amstelveens Cadeau is een lokale beleving

Gezellig boodschappen doen bij de ambachtelijke kaasboer of slager inclusief gezellig babbeltje. Die goede wijn uitzoeken bij de wijnkoperij die jou precies kan vertellen welke het beste past bij het kerstdiner. En dat prachtige kerstbloesje shoppen bij die damesmodezaak waar ze altijd zo goed adviseren. Of gewoon lekker dineren bij dat te gekke restaurantje om de hoek.

Lokaal heeft het allemaal!

Op dit moment kun je met het Amstelveens Cadeau terecht bij meer dan 60 verschillende winkels, horeca en wellness. Genoeg keuze om je lokale kerstcadeau goed te besteden. Er is echt voor ieder wat wils.

Onder andere te besteden bij:

Ik ben geïnteresseerd in het kerstcadeau

Vul hieronder jouw gegevens in en wij zullen contact met je opnemen. Wij zullen je meer vertellen over het kerstcadeau.

Bestel voor maandag 19 december dit lokale kerstcadeau dan zorgen wij dat de Amstelveense Cadeau’s uiterlijk 21 december verstuurd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Amstelveens-cadeau_schuin-kerst