Kies dit jaar voor een lokaal kerstcadeau

Het einde van het jaar is een mooi moment om je waardering te tonen voor medewerkers en relaties. Naast het traditionele kerstpakket is de cadeaukaart een populair geschenk. En dit jaar maak je elke ontvanger blij met een unieke Amstelveense cadeaukaart. Hiermee kiezen je medewerkers, collega’s of relaties zelf het cadeau dat het beste bij hen past. Maar nog belangrijker je geeft jouw medewerkers, collega’s of relaties echt die lokale beleving.

De kracht van een lokaal kerstgeschenk
Het Amstelveens Cadeau is een sympathiek alternatief voor alle landelijke cadeaukaarten. Shoppen bij je favoriete kledingwinkel, een boeketje kopen bij de bloemist om de hoek of lekker uit eten in je lievelingsrestaurant. Tegelijkertijd steun je de ondernemers die Amstelveen zo leuk maken.

Nog meer keuze met Cadeaux à la Carte
Voor nog meer keuzevrijheid combineer je het Amstelveens Cadeau met Cadeaux à la Carte. Dit online keuzecadeau biedt een ruim aanbod voor de muziekliefhebber, de keukenprins(es) en de klusser. Maar ook voor de wereldreiziger, de sportieveling en die collega met groene vingers. Kortom: er is voor elk wat wils.

Het online assortiment van Cadeaux à la Carte is de perfecte aanvulling op het lokale aanbod van het Amstelveens Cadeau. Met één cadeaukaart kunnen ontvangers terecht bij plaatselijke ondernemers én in de webshop. Het ultieme keuzecadeau.

Het Amstelveens Cadeau is een lokale beleving

Gezellig boodschappen doen bij de ambachtelijke kaasboer of slager inclusief gezellig babbeltje. Die goede wijn uitzoeken bij de wijnkoperij die jou precies kan vertellen welke het beste past bij het kerstdiner. En dat prachtige kerstbloesje shoppen bij die damesmodezaak waar ze altijd zo goed adviseren. Of gewoon lekker dineren bij dat te gekke restaurantje om de hoek

Lokaal heeft het allemaal

Op dit moment kun je met het Amstelveens Cadeau terecht bij meer dan 100 verschillende winkels, horeca en wellness. Genoeg keuze om je lokale kerstcadeau goed te besteden. Er is echt voor ieder wat wils.

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

Kies je voor Cadeaux à la Carte, dan kies je voor ontzorging. Eenmaal besteld heb je geen omkijken meer naar je kerstgeschenk. De cadeaukaarten worden tijdig geleverd in een feestelijke envelop, giftbox of als digitale voucher via e-mail. Met hun unieke code loggen je medewerkers en relaties in op de webshop om hun favoriete geschenk, activiteit of uitje te kiezen.

Ook voor andere geefmomenten

Het Amstelveens Cadeau en Cadeaux à la Carte zijn niet alleen met de feestdagen, maar het hele jaar door een feestje om te krijgen. Denk ook eens aan andere geefmomenten, zoals een verjaardag, een jubileum of als beterschapswens bij ziekte. Een verrassing doet het altijd goed!

Onder andere te besteden bij:

Ik ben geïnteresseerd in het kerstcadeau

Vul hieronder jouw gegevens in en wij zullen contact met je opnemen. Wij zullen je meer vertellen over het kerstcadeau.

"*" geeft vereiste velden aan

Amstelveens-cadeau_schuin-kerst