Wie zijn wij?

Het Amstelveens Cadeau is dé lokale cadeaukaart voor Amstelveen. Een cadeautje voor iedereen! Voor jou omdat je hiermee zelf kunt kiezen waar je wilt winkelen, eten en drinken, sporten of genieten van een dagje uit. Maar ook voor de lokale ondernemer. Bij hem of haar kun je terecht met dit leuke cadeau. 

Juist dat laatste is belangrijk. Die lokale ondernemers zijn namelijk een belangrijke schakel in de lokale economie. Zij zijn sociaal betrokken. Zij zullen vragen hoe het met je gaat, zijn in voor een praatje en zullen je met raad en daad helpen en adviseren. Zij zorgen voor de eerste baantjes en sponsoren de lokale sportverenigingen. Je moet je eens voorstellen hoe het straatbeeld zou zijn zonder deze gepassioneerde ondernemers. Zij zijn immers de smaakmakers van Amstelveen. 

Wij geloven er in dat als mensen bewuster zijn en meer verbonden met hun eigen omgeving dat we een meer sociale en loyale lokale samenleving krijgen. Zo creëren we een lokaal ecosysteem waarin het leuker is om lokaal te winkelen en te consumeren. Hier helpt het Amstelveens Cadeau bij. Het geld blijft in de regio en gaat rond tussen inwoners, verenigingen en lokale ondernemers. Een systeem waar een ieder van profiteert. 

Heb je nog geen Amstelveens Cadeau?

Ben je enthousiast geworden over het Amstelveens Cadeau en wil je de pas voor jezelf of aan iemand cadeau geven? Bestel hem dan gemakkelijk via onderstaande button.