10 cadeautips voor Moederdag

Moederdag komt eraan en het is de perfecte gelegenheid om je moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft. Of het nu je eigen moeder, schoonmoeder, oma of andere bijzondere vrouw in je leven is, ze verdient het om verwend te worden. Hier zijn tien leuke moederdagcadeaus waarmee dat zeker lukt.

1: Een fotocollage

Blader eens door die honderden foto’s op je mobiel en laat er een paar afdrukken. Kies de mooiste herinneringen van jullie samen en maak er een hartverwarmende collage van.

2: Rustmomentje

Je moeder is altijd in de weer. Geef haar een moment van ontspanning. Bijvoorbeeld een heerlijke massage bij Zeewind. Dan stapt ze stralend de deur uit.

3: Bloemenabonnement

Een prachtig boeket tovert altijd een glimlach op haar gezicht. En met de hulp van V&B bloemen en planten niet één keer, maar telkens weer. Wekelijks, maandelijks, een boeket of een plantje: je kunt het abonnement naar wens samenstellen.

4: Een kookvrije dag

Staat je moeder altijd in de keuken voor het hele gezin? Neem haar mee uit eten of bestel haar favoriete gerecht bij een lokaal restaurant, zodat ze een dagje vrij heeft van koken.

5: Kringloop koopjes scoren

Houd je moeder ook zo van kringloop shoppen? Ga samen op snuffeltocht bij ECO Kringloopwinkel. Maak er een gezellig dagje van en geniet van jullie vintage vondsten.

6: Zoete verrassing

Trakteer je moeder op een taartje! Bak zelf iets lekkers of bezoek Patisserie Prenger. Hier liggen altijd mooie taarten en gebakjes in de vitrines.

7: Kunstzinnig uitstapje

Plan samen een cultureel dagje uit. Museum JAN heeft momenteel twee tijdelijke tentoonstellingen die je niet wilt missen.

8: Leesvoer

Een zonnetje en een goed boek: het perfecte recept voor ontspanning. Geef je moeder alvast een goed boek, dan volgt die zon hopelijk vanzelf.

9: Een gepersonaliseerde mok

Geef een mok cadeau met daarop een grappige tekst, een leuke foto of een lief bericht. Zo beginnen al haar dagen goed.

10: Het Amstelveens Cadeau

Verwen je moeder met de lokale cadeaukaart van Amstelveen. Dan kiest ze helemaal zelf: van heerlijk ontspannen tot lekker winkelen of gezellig uit eten. Koop het Amstelveens Cadeau hier.