4 keer de lekkerste ijsjes in Amstelveen

Als jij een echte ijsliefhebber bent, dan ben je op de juiste pagina beland. Ga mee op een smakelijke reis en proef de allerbeste ijsjes met je Amstelveens Cadeau. Van klassieke Italiaanse gelato tot onweerstaanbare ijscoupes die even mooi als lekker zijn: je vindt het allemaal bij jou in de buurt. Welke ijssalon ga jij als eerste bezoeken?

Subzero’s Gelato, Coffee & Cakes

Voor het Italiaanse zomergevoel ga je naar Subzero’s op het Kostverlorenhof. Hier geniet je van ijs uit eigen keuken volgens traditioneel Italiaans recept. En er zijn zó veel lekkere smaken: limoncello, cheesecake mango, kinder bueno… Dat wordt vaker terugkomen! Wist je dat Subzero’s ook prachtige ijstaarten verkoopt? Leuk als je in de zomer jarig bent!

Puur & Lekkerrr

Puur & Lekkerrr is de gezellige lunchroom, koffiezaak en ijssalon in winkelcentrum Westwijk. Hier kun je het hele jaar door een verkoelende lekkernij halen. Op de ijskaart staan talloze specialiteiten, allemaal puur en natuurlijk, met ambachtelijk ijs, verse vruchten en zelfgemaakte slagroom. Ga jij voor een bolletje in je favoriete smaak of een mooie coupe met alles erop en eraan? Bekijk hier alvast het assortiment.

Gia Gelato

Van Italiaans ijs kunnen wij geen genoeg krijgen. Daarom zetten we gewoon nog een Italiaanse ijssalon op deze lijst. In het gezellige Oude Dorp haal je bij Gia Gelato naast goede koffie en macarons heerlijk ijs in verfrissende en zomerse smaken als Appel-Peer en Cocos-Aloha. Heb jij al een favoriet of ga je nog een keertje terug om meer smaken te proeven?

Bink & Beau Lunch & Zo

Boodschappen gedaan in Winkelcentrum Groenhof en toe aan een koele traktatie? Bij Bink & Beau begrijpen ze dat wel. Daarom heeft de lunchroom sinds kort ambachtelijk schepijs aan het menu toegevoegd. To go of op het terras, met of zonder slagroom, maar altijd lekker genieten.

We zijn benieuwd naar jouw ijservaringen!