5 keer het terras op met je Amstelveens Cadeau

Doe jij op een mooie, zomerse dag ook niets liever dan een terrasje pakken? Gelukkig heeft Amstelveen genoeg plekken waar je kunt genieten van een hapje, een drankje en de zon. Lees hier onze tips voor terrassen in Amstelveen.

ANNA

ANNA is een multifunctionele locatie met eten, drinken, kunst, theater en muziek. Hier kun je echt van alles beleven. Maar ons favoriete plekje is het Naeckstrand. Het zand onder je voeten, felblauwe tafels en een koud drankje, meer heb je niet nodig voor het vakantiegevoel.

Bar Dixie

Ook op een minder mooie dag op het terras zitten? Bij Bar Dixie weten ze dat het Nederlandse weer niet altijd meezit en dus is het terras overdekt en verwarmd. Zo geniet jij het hele jaar door gezellig van een cocktail, wijntje of speciaalbiertje en heerlijk eten.

Het Wapen van Amstelveen

Het gezelligste café van Amstelveen vind je midden in het Oude Dorp. Zeven dagen in de week geniet je hier van de bruisende sfeer en Hollandse borrelhapjes als bittergarnituur, kaas en leverworst. En op die zomerse dagen doe je dat natuurlijk vanaf het terras. De rode luifels en parasols spot je al van een afstandje!

Cantina Del Corazon

Het beste terras aan het water vind je bij Cantina Del Corazon aan de Amsteldijk. In de zomermaanden is het restaurant zowel voor de lunch als het diner geopend. Dus neem lekker plaats, bestel je favoriete Mexicaanse gerechten of tapas en geniet ondertussen van de boten die langsvaren.

DAY Foodbar

Nog zo’n hotspot in Amstelveen is het terras van DAY Foodbar, centraal gelegen aan het stadsplein. Of je nu wilt bakken in de zon of liever in de schaduw zit, hoog aan een bartafel of gewoon laag: het terras van DAY heeft het allemaal en het is er altijd gezellig.

Iemand een terrasbezoek cadeau geven? Geef het Amstelveens Cadeau!