15 verlanglijstje ideeën: vind hier jouw inspiratie

Zodra de feestdagen in zicht komen, is het handig als je wat verlanglijstje ideeën klaar hebt liggen. Het verzinnen van leuke cadeaus kan nog best een uitdaging zijn en dat vinden de mensen die jou iets willen geven ook! Dus komt de vraag: kun je je verlanglijstje doorsturen? Als jij nog wel wat inspiratie kunt gebruiken voor Sinterklaas of Kerstmis, lees dan snel verder.

Leuke verlanglijstje ideeën voor de feestdagen

We hebben vijftien van onze favoriete cadeautjes voor je verzameld, zodat jij de leukste op je lijstje kunt zetten. Meer verlanglijstje ideeën nodig? Ga naar je favoriete lokale ondernemers om inspiratie op te doen. Als je lekker aan het wandelen bent door de winkelgebieden van Amstelveen, kom je in de prachtige etalages vast dingen tegen die je graag zou willen hebben.

1: Verzorgingsproducten

Met een luxe badolie of vrolijke bruisbal kun jij genieten van een ontspannen momentje. Of vraag een verzorgend gezichtsmasker om thuis dat spa-gevoel te creeëren.

2: Spelletjes

Een bord- of kaartspel is altijd leuk om te krijgen, omdat je er zo lang en vaak plezier van hebt. Na het uitpakken hebben jullie meteen wat leuks te doen!

3: Videogame

De digitale variant kan natuurlijk ook. Wat dacht je van een leuke partygame om met vrienden of familie te spelen? Of een dans- of sportgame waar je het geheid warm van krijgt tijdens deze koude dagen?

4: Puzzel

Puzzelen is ook een favoriete activiteit in het binnenseizoen. Je kunt het net zo makkelijk of moeilijk maken als je wilt, met puzzels van een paar honderd tot duizenden stukjes.

5: Pantoffels

Als we het dan toch over binnen zitten hebben… Misschien kun je nog wel een paar heerlijke warme pantoffels gebruiken. Een paar van die knusse dikke sokken mag natuurlijk ook!

6: Plaid

En vergeet het dekentje niet. Lekker om onder weg te kruipen als je ‘s avonds op de bank zit. Kopje thee of warme chocolademelk erbij en jij gaat nergens meer heen.

7: Een uitje of activiteit

Een ervaring is ook een goed idee om op je verlanglijstje te zetten, bijvoorbeeld een dagje museum of een potje lasergamen. En het leukste is: je kunt het uitje samen beleven.

8: Iets voor je huisdier

Je beste vriend verdient toch ook een cadeautje met de feestdagen? Als je ziet hoe enthousiast je huisdier wordt van wat lekkere kerstsnacks of nieuw speelgoed, ben jij ook gelukkig.

9: Kook- of bakspullen

Ben jij een echte keukenprins(es), dan word je vast blij van een nieuw kookboek of mooie pannenlappen. Trek je keukenkastjes en -laatjes eens open om te zien wat voor kookgerei jij nog nodig hebt.

10: Iets lekkers

Minder van het koken, meer van het eten? Kom maar op met die chocoladeletters, kruidnootjes, kerstkransjes…

11: Likeur

Een drinkbaar cadeau is ook lekker! Misschien houd je van koffielikeur of maak je graag cocktails. Een mooie fles past altijd in de schoen of onder de boom.

12: Gepersonaliseerd cadeau

Een alledaags voorwerp, maar dan anders. Een kalender met foto’s van je gezin of een gepersonaliseerde mok met een grappige tekst maakt jouw dag net dat stukje beter.

13: Sportspullen

Van tennissokken tot een reflecterend hesje voor als je ‘s avonds gaat hardlopen: als je sport, zijn er vast nog accessoires die je op je lijstje kunt zetten.

14: Geurkaarsen

Kaarsen zijn perfecte cadeaus voor het winterseizoen. Ze zorgen voor knusse verlichting, geven je woonkamer een heerlijke geur én ze zorgen voor een beetje extra warmte.

15: Een cadeaukaart

Vind je het echt te lastig om iets te verzinnen, dan vraag je toch een Amstelveens Cadeau? Makkelijk voor de gever en voor jou. Dan heb je nog twee jaar de tijd om te bedenken wat je graag wilt hebben.

cadeaukaart voor verlanglijstje ideeën