100e aangesloten ondernemer Amstelveens Cadeau

Een mijlpaal voor de lokale cadeaukaart van Amstelveen: de 100e ondernemer heeft zich aangesloten bij het Amstelveens Cadeau. De eer viel te beurt aan Henk Anrochte van TOF Bloemen. En daarmee is het aanbod van de cadeaukaart nu nóg diverser. Naast lekker eten en drinken, sportartikelen, leesboeken, elektronica, kleding en sieraden kun je nu ook een prachtig boeket kopen met je Amstelveens Cadeau.

Snelle groei Amstelveens Cadeau

Bij de introductie in november 2022 deden er zo’n 50 lokale ondernemers mee. Het Amstelveens Cadeau is dus flink gegroeid in het afgelopen half jaar dankzij alle enthousiaste bedrijven en inwoners van Amstelveen. Henk is in ieder geval trots dat hij deelneemt aan dit lokale initiatief. Een uitvergrote versie van het Amstelveens Cadeau komt in de winkel te hangen, zodat iedereen meteen weet: hier kun je shoppen met je lokale cadeaukaart.

Wethouder feliciteert TOF Bloemen

Ook de gemeente Amstelveen is ontzettend trots op deze mijlpaal. Op woensdag 17 mei was Wethouder Economische Zaken Adam Elzakalai in de bloemenwinkel om Henk te feliciteren. De wethouder is al sinds de lancering van de cadeaukaart een groot voorstander. 

“Amstelveens Cadeau stimuleert de omzet van lokale bedrijven en is het leukste en meest lokale cadeau om te geven. Met deze cadeaukaart laat je iemand zelf kiezen waar te gaan winkelen, eten, drinken of iets anders leuks te gaan doen in Amstelveen.”

Creatief, kleurrijk en bijzonder

TOF Bloemen aan de Rembrandtweg is een echt Amstelveens familiebedrijf. Henk is de derde generatie die aan het roer staat en heeft de winkel onlangs flink uitgebreid met meer plek om te werken en extra ruimte voor het assortiment. Naast planten en dagverse bloemen vind je in de winkel potten en vazen in alle kleuren en maten, en de mooiste zijden bloemen. Een echte blikvanger is de unieke glazen stadskas die momenteel gevuld is met vrolijke bloemen en planten voor in de tuin. En het team van TOF Bloemen staat altijd voor je klaar om advies te geven of een speciaal boeket te maken.

Ga snel eens langs bij TOF Bloemen of bekijk alle lokale ondernemers.

Stadskas TOF Bloemen Amstelveen