Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen, 24 juni 2024 –  De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair! Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Twee dagen culinair genieten

Vrijdag 5 juli: Business Edition
Op vrijdag 5 juli om 16.30 uur wordt Amstelveen Culinair afgetrapt met de grootste vrijdagmiddagborrel van Amstelland: de Business Edition. Bedrijven en organisaties uit de regio, waaronder gemeente Amstelveen, nodigen hier hun gasten uit. Met goede muziek en lekker eten en drinken belooft het een gezellige en ontspannen avond te worden voor het bedrijfsleven.

Zaterdag 6 juli: Amstelveen Culinair voor iedereen
Op zaterdag 6 juli gaat het feest verder voor het grote publiek. Vanaf 16.00 uur kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd aanbod aan culinaire hoogstandjes, verzorgd door 13 horecabedrijven uit Amstelveen. De deelnemende restaurants en eetgelegenheden zijn: DAY tapas bar, The WineKitchen at Sea, Café Restaurant Heisa, SAAM restaurant, Restaurant FUMI, Gusto World of Pizza, Eetcafé Silversant, Royal San Kong, Restaurant Colijn, IJssalon Gia Gelato, ANNA Amstelveen, Brasserie 10 en La Gare Amstelveen.

Muziek en entertainment
Op zaterdag 6 juli wordt het evenement muzikaal opgeluisterd door de jazzband van Joyce Stevens (www.jazzandwine.nl). De avond wordt afgesloten met een spetterend optreden van zanger Robert Leroy.  Een avond vol sfeer en muziek, perfect om de culinaire belevenis compleet te maken.

Kaartverkoop en praktische informatie
Beleef dit culinaire weekend aan de Poeloever, waar goed eten, muziek en de prachtige locatie samen komen. Mis dit unieke evenement niet en koop nu je kaarten voor Amstelveen Culinair via de website: www.amstelveenculinair.nl.

Betaal met het Amstelveens Cadeau op Amstelveen Culinair
Op Amstelveen Culinair kan bij alle aanwezige deelnemers betaald worden met het Amstelveens Cadeau. Nog geen Amstelveens Cadeau in bezit? Bezoek een van de verkooppunten of koop hem online. Ter plekke aanschaffen behoort ook tot de mogelijkheden. Overgebleven tegoed kan later besteed worden bij meer dan 100 deelnemers in Amstelveen.