Hoera, het Amstelveens Cadeau bestaat 1 jaar!

Het is alweer een jaar geleden dat Amstelveen kennismaakte met haar eigen lokale cadeaukaart. Het Amstelveens Cadeau was een initiatief van Retail Amstelveen, voorheen Vereniging Amstelveense Detaillisten, om de lokale economie te versterken. Een mooie ontwikkeling die na de coronaperiode zeer welkom was bij de lokale ondernemers, en kon rekenen op brede steun van inwoners en de gemeente.

Veel bestedingsmogelijkheden

Met het Amstelveens Cadeau heb je ontzettend veel keuze. Een jaar geleden zijn we gestart met zo’n 50 deelnemers en dat aantal is inmiddels dik verdubbeld! Zo is er een ruim aanbod ontstaan met winkels, horeca, sport, cultuur en wellness. Het is geweldig om te zien dat zoveel ondernemers zich hebben aangemeld, meedoen aan onze acties en het Amstelveens Cadeau promoten. Samen maken we er echt een succes van!

Lokale goede doelen

Het Amstelveens Cadeau is er niet alleen voor de lokale ondernemers, maar voor de hele lokale gemeenschap. Aan het begin van het jaar mochten we samen met de Voedselbank Amstelveen 150 gezinnen verrassen met een waardebon van € 10 in de vorm van het Amstelveens Cadeau. De Voedselbank doet ontzettend belangrijk werk en dus was het in de zomer hoog tijd voor nog een actie. Tijdens de zomerborrel van Ondernemersvereniging Amstelveen konden de aanwezige ondernemers Amstelveens Cadeaus kopen om te doneren aan de Voedselbank. Er zijn die avond maar liefst 200 kaarten verkocht!

Amstelveens Cadeau donatie voedselbank

Een jaar vol cadeaus

Een cadeautje krijgen is altijd leuk, maar iemand anders blij maken met een cadeau is nóg leuker! Jullie geven elkaar Amstelveens Cadeaus met verjaardagen, feestdagen of zomaar, om Amstelveen (verder) te ontdekken en je lokale favorieten te steunen. En het leuke is: wij mogen af en toe ook uitdelen!

We blikken terug op een aantal van onze favoriete acties van het afgelopen jaar:

  • Op Valentijnsdag hebben we samen met Amstelveense horecaondernemers cadeaukaarten verloot. De ontvangers konden dus nog een keer genieten van een romantisch diner voor twee.
  • Tijdens onze lenteactie maakte je kans op een Amstelveens Cadeau met een waarde van maar liefst € 150, een geslaagd dagje shoppen gegarandeerd!
  • Voor Amstelveen in 24hrs stond er een Rad van Fortuin in het festivalhart bij DAY Foodbar met allerlei Amstelveense prijzen, waaronder natuurlijk de lokale cadeaukaart. Heb jij een van de toffe prijzen gewonnen?