Het leukste lokale cadeau om te geven en om te krijgen

Wist je dat er in Amstelveen elk jaar rond de 18 miljoen euro wordt uitgegeven aan en met cadeaukaarten? Maar veel daarvan gaat naar grote webwinkels. De winkeliers, horecazaken en andere ondernemers in de regio zien daar weinig van terug, terwijl ze die extra omzet juist goed kunnen gebruiken. Daarom is sinds begin november 2022 het Amstelveens Cadeau verkrijgbaar: de cadeaukaart waarmee je lekker lokaal kunt shoppen, je favoriete ondernemers steunt en Amstelveen leuk en leefbaar houdt voor iedereen.

Amstelveens Cadeau: dat betaalt pas lekker

Heb je een Amstelveens Cadeau gekregen? Tijd om te winkelen, lekker uit eten te gaan, jezelf te trakteren op een ontspannende beautybehandeling en nog veel meer. Amstelveen barst van de leuke eettentjes, unieke winkels en fijne schoonheidsspecialisten. Je kunt de cadeaukaart ook besteden bij sportclubs en musea. Keuze genoeg! Al meer dan 50 ondernemers hebben zich aangesloten en er komen er nog meer bij. Je hoeft je tegoed niet in één keer of bij één ondernemer uit te geven. Op de website check je snel hoeveel saldo je nog hebt.

Wil je zelf iemand verrassen met een Amstelveens Cadeau? Bestel de pas gemakkelijk online en je krijgt er meteen een mooie cadeauverpakking bij. Binnen 3 werkdagen heb je de cadeaukaart in huis. En heb je de kaart sneller nodig, dan ga je gewoon even langs bij een van de verkooppunten.

Vier de feestdagen met het Amstelveens Cadeau

De lokale cadeaukaart is mooi op tijd voor de feestdagen. Heel handig voor de Sint en de Kerstman, zo tipt ook wethouder Economische Zaken Adam Elzakalai.

John Keunen en wethouder Adam Elzakalai met het Amstelveens Cadeau

De gemeente Amstelveen is al net zo enthousiast. Mede dankzij een subsidie uit het Stimuleringsfonds Lokale Economie kunnen ondernemers kosteloos deelnemen. Daarnaast geeft de gemeente maar liefst € 75.000 aan cadeaukaarten weg. Tijdens de feestelijke lancering van het Amstelveens Cadeau is er al € 1000 gedoneerd aan de Voedselbank Amstelveen. Zo komt deze investering goed terecht in de Amstelveense samenleving en economie.