Back to school: klaar voor een nieuw jaar?

We gaan binnenkort weer terug naar school en werk en dat betekent back to school-spullen shoppen. Agenda, etui, pennen, schriften, kaftpapier… Ligt jouw boodschappenlijstje voor een goed begin van het nieuwe jaar al klaar, maar moet je nog wel even op pad om alles in huis te halen? Lees dan snel verder, want wij zochten voor je uit waar je de essentials, de leukste en de handigste schoolspullen en kantoorartikelen koopt.

Back to school met Bruna

Jouw back to school-shoppingdag begint bij Bruna Groenhof of Bruna Kostverlorenhof, waar je de keuze hebt uit tientallen schoolagenda’s in de winkel of de webshop. Van een eenvoudig effen kleurtje of een vrolijke print tot een agenda met grappige uitspraken of je favoriete tv-personage, je vindt het hier allemaal.

Ook mappen, schriften en schrijfwaren haal je bij Bruna. Stel een mooi back to school-pakket samen met allemaal bijpassende schoolspullen of mix en match artikelen uit verschillende collecties om je eigen stijl te creëren. Heb je ook gedacht aan een rekenmachine en woordenboeken?

Slimme schoolspullen

Slimmer werken in plaats van harder werken, dat is hoe wij het dit schooljaar willen doen. Jij ook? De Twister helpt je daar graag mee met handige schoolspullen en kantoorartikelen, zoals:

  • Rekbare, stoffen boekenkaften: niet meer urenlang knippen en plakken met kaftpapier dat uiteindelijk alsnog net niet goed om je boek zit. Deze kaften doe je binnen seconden om je boek en ze kunnen zelfs in de wasmachine wanneer je boterhamzakje of pakje drinken ontploft in je tas. Niet dat dat jou overkomt…
  • Notitieboeken met tabbladen: waarom allemaal losse schriften meeslepen als je ook meerdere vakken kunt combineren in één notitieboek? Overzichtelijk en efficiënt!
  • Flashcards aan een ring: ideaal voor het leren van woorden in een andere taal, werkwoordvervoegingen, formules, gebeurtenissen met jaartallen, enzovoort.

Ontdek de schoolcollecties en het ruime assortiment kantoorartikelen in de winkel.