5 tips voor Vaderdag

Ben je nog op zoek naar een leuk vaderdagcadeau? Voor je het weet, is het alweer 18 juni. Ook al zegt jouw vader dat hij alles al heeft, niets kan bedenken of helemaal niks nodig heeft, toch wil je hem een origineel cadeau geven. Maar dat kan nog best lastig zijn. Wij helpen je graag met wat tips en inspiratie! Hiermee verras je jouw vader, stiefvader, schoonvader of andere vaderfiguur in je leven.

Alles voor de actieve vader

Bij Runnersworld Amsterdamse Bos vind je alles voor de hardloopfanaat. Met deskundig advies, een uitgebreide loopanalyse en een passie voor de hardloopsport helpen de medewerkers iedereen om de juiste hardloopschoenen te vinden. En ze helpen jou ook graag om een mooi cadeau te vinden voor een vader die graag hardloopt. Kies bijvoorbeeld een handige bidon of een pet van ademend materiaal. Ideaal voor hardlopen in het zomerseizoen!

Een avondje lachen

Denk je aan vaders, dan denk je aan humor. Is jouw vader ook altijd degene die je aan het lachen maakt? Laat hem weten hoe belangrijk die positieve invloed voor jou is en trakteer je vader op een avondje cabaret. In het najaar staan legendarische cabaretiers zoals Peter Heerschop & Viggo Waas, Henry van Loon en Peter Pannekoek in Schouwburg Amstelveen. De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen begint op zaterdag 3 juni om 10.00 uur, mooi op tijd voor Vaderdag en iets leuks om naar uit te kijken!

Samen sporten

Vaders houden van sport. Zelf sporten, sport kijken, over sport praten. En niets maakt een vader gelukkiger dan een zoon of dochter die zijn passie deelt. Ga samen met je vader een potje tennissen, padellen of biljarten bij Park Startbaan en zoek daarna een plekje op het terras van Sportcafé Startbaan. Met een kop koffie en appelgebak, een tosti of bittergarnituur kunnen jullie even op adem komen en kijken naar de andere sporters. Een gezellige dag gegarandeerd!

Vier Vaderdag met een lekker drankje

Houd jouw vader wel van een borrel of biertje? Leg hem dan in de watten met een Xperience Box van drankenspeciaalzaak Mitra. Dit proefpakket is in verschillende varianten verkrijgbaar, zoals 12 Belgische bieren, 4 soorten rum met bijpassende cocktailtips of 3 lekkere likeuren. Natuurlijk heeft Mitra nog veel meer in het assortiment. De medewerkers geven je graag advies om het lekkerste cadeau voor jouw vader uit te zoeken!

Verras je vader met een Amstelveens Cadeau

Wil je jouw vader gegarandeerd blij maken deze Vaderdag, dan geef je het Amstelveens Cadeau: de leukste en meest lokale cadeaukaart. Dan kan je vader zelf een cadeautje uitzoeken, ergens gaan eten of iets leuks doen in Amstelveen. De keuze is reuze! Met ruim 100 aangesloten ondernemers zit er zeker iets tussen voor jouw vader. Koop het Amstelveens Cadeau online of bij een van de verkooppunten.