Amstelveens Cadeau voor huishoudelijke hulpen en chauffeurs

De gemeente Amstelveen zet medewerkers in het zonnetje met een bedankje voor hun inzet. Zij krijgen allemaal een Amstelveens Cadeau in een mooie giftbox in de stijl van de gemeente Amstelveen. In totaal gaat het om zo’n 840 mensen die werken in de huishoudelijke hulp of het Wmo- en leerlingenvervoer, als chauffeur of planningsmedewerker. “Zij doen dit werk met hart en ziel en verdienen hiervoor waardering”, aldus wethouder Marijn van Ballegooijen.

Het verschil maken

Bij het zorgcentrum Brentano in ‘t Huis aan de Poel heeft Van Ballegooijen de eerste Amstelveens Cadeaus uitgereikt in het bijzijn van bestuurder Angelique Schuitemaker, Marco Duut van aanbieder Zorgsamen en zes huishoudelijke hulpen. De wethouder sprak over de hoge werkdruk waarmee de huishoudelijke medewerkers en ook de chauffeurs te maken hebben en benadrukte tegelijkertijd hoe belangrijk zij zijn voor andere Amstelveners: “De medewerkers maken echt het verschil in onze samenleving.”

De zes aanwezige medewerkers waren het eens: het is dankbaar werk. “Je bouwt een band op met de mensen waar je thuiskomt en het geeft voldoening ze een schoon huis te bezorgen.” Ze kunnen het Amstelveens Cadeau direct besteden en genieten van lokale uitjes, etentjes, belevingen en meer bij ruim 100 aangesloten ondernemers. Alle andere medewerkers ontvangen hun Amstelveens Cadeau via de zorgaanbieders.

Amstelveens Cadeau giftbox gemeente Amstelveen

Een mooi initiatief van de gemeente waaraan wij met liefde hebben meegewerkt! We wensen alle medewerkers die een Amstelveens Cadeau hebben gekregen veel plezier met hun lokale cadeaukaart.