Dit is het beste cadeau voor Moederdag

Op zondag 14 mei is het weer tijd om Moederdag te vieren. Deze speciale dag biedt de perfecte gelegenheid om jouw moeder extra te verwennen met… Ja, met wat eigenlijk? Heb jij het gevoel dat je alles al een keertje gegeven hebt? Die lekkere bonbons, haar lievelingsparfum, alle boeken uit de Zeven Zussen-serie. Verras je moeder dan dit jaar met een geschenk dat altijd in de smaak valt. Het Amstelveens Cadeau is dé lokale cadeaukaart die jouw moeder bij meer dan 100 ondernemers in Amstelveen kan besteden.

Geef je moeder een nieuwe look

Is jouw moeder een echte trendsetter of houdt ze gewoon van kleding? Met het Amstelveens Cadeau shopt ze de mooiste outfits, bijvoorbeeld bij Maddox Next Door. Ze hoeft het tegoed van de cadeaukaart niet in één keer op te maken. Dus wanneer je moeder nieuwe kleding heeft gescoord, kan ze haar look afmaken met een bijpassend sieraad van GoudlokjeDesign. Ga jij gezellig mee shoppen met je moeder of winkelt ze liever solo?

Geef je moeder een cadeau om van te smullen

Ook alle fijnproevers worden blij van het Amstelveens Cadeau. Met meer dan 35 aangesloten ondernemers in de categorie Eten & drinken wordt het nog moeilijk kiezen voor je moeder. Van de lokale kaas- en notenwinkel tot de gespecialiseerde wijnhandelaar in de buurt. Nu maar hopen dat ze haar aankopen met jou gaat delen! Bonustip: Als jouw moeder een echte smulpaap is, dan geef je haar de cadeaukaart natuurlijk samen met een traditioneel ontbijtje op bed. Dubbel genieten!

Geef je moeder gereedschap voor Moederdag

Gereedschap alleen voor stoere vaders? Tuurlijk niet, ook moeders zijn ontzettend handig. Is jouw moeder graag aan het klussen in het huis of in de tuin? Het Amstelveens Cadeau helpt een handje. Bij Hubo Amstelveen vindt je moeder alles wat ze nodig heeft om haar huis en tuin naar wens in te richten. Doe-het-zelfwinkel Hecker en Hecker heeft ook een ruim assortiment met gereedschappen en materialen voor elke klus.

Eindeloos veel mogelijkheden met het Amstelveens Cadeau

Geef je deze Moederdag een Amstelveens Cadeau, dan geef je jouw moeder talloze opties. Deel meteen bovenstaande tips of laat haar zelf ontdekken waar ze allemaal terechtkan met haar moederdagcadeau. Lees hier waar je de cadeaukaart kunt kopen.