Pasen 2023: tips voor jouw paasweekend in Amstelveen

De paaseitjes liggen al weken in de winkels, maar nu is het echt bijna zo ver. Pasen 2023 komt eraan! Heb jij ook een lekker lang weekend? Tijd om wat leuks te doen met je gezin, familie of vrienden. Inspiratie nodig? Er valt genoeg te beleven in de buurt. Lees nu onze tips voor Pasen in Amstelveen.

Lekker brunchen met Pasen 2023

Een paasbrunch is de perfecte activiteit voor de hele familie. Maar we kunnen ons voorstellen dat je liever niet zelf het hele weekend in de keuken staat om alles voor te bereiden. Dan kies je toch gewoon voor een paasbrunch buiten de deur? Gelukkig zijn er in Amstelveen genoeg horecazaken waar je uitgebreid kunt smullen.

Restaurant Colijn organiseert tijdens het paasweekend een gezellige Shared Paas Brunch. Geniet samen van een tafel vol lekkers: broodjes, warme gerechtjes en zoete traktaties. Of wat dacht je van een chique paasbrunch bij DAY Foodbar? Speciaal voor de echte fijnproevers. Aan de kinderen is ook gedacht: voor hen is er een apart menu met lekkere gerechtjes.

Reserveer bij Colijn voor zondag 9 of maandag 10 april >

Reserveer bij DAY voor 10 april >

Bezoek een museum tijdens Pasen

Een museumbezoek is altijd leuk, maar je wilt er wel de tijd voor nemen. Zitten jouw weekenden ook altijd binnen no-time vol met sport, klusjes en afspraken? Dan is het paasweekend perfect om wel eens tijd te maken voor een ontspannen bezoek aan een museum in de buurt. Ga jij voor glaskunst bij Museum JAN of moderne kunst in het Cobra Museum?

Tip: Koop aan de kassa een combiticket voor beide musea. Ze liggen op maar 10 minuten loopafstand van elkaar. Houd er rekening mee dat beide musea op maandag standaard gesloten zijn.

Naar het theater met de kids

Op zoek naar een uitje voor de kleintjes tijdens het lange paasweekend? Wat dacht je van een theatervoorstelling. Op zondag 9 april zie je ‘Onder de Grond’ in het Amstelveens Poppentheater. Of kies voor de vrolijke voorstelling ‘Bing is jarig’ in de Schouwburg Amstelveen. Deze show is twee keer te zien op maandag 10 april en iedereen mag verkleed komen.

Bestel kaarten voor ‘Onder de Grond’ bij het Amstelveens Poppentheater >

Bestel kaarten voor ‘Bing is jarig’ bij de Schouwburg Amstelveen >

Lekker nietsdoen in het paasweekend

Gebruik jij dit lange weekend liever om te relaxen en tot rust te komen? Ook een uitstekend plan! Lekker met een boek op de bank of met een beetje geluk zelfs in de tuin. Paaseitjes erbij en je zit helemaal gebakken. De lekkerste paaschocolade haal je natuurlijk bij Chocoloco. Of bestel een pakket met prachtige paaskoekjes en laat je eigen naam erop zetten. Dan weet je zeker dat iedereen in huis van jouw traktatie voor jezelf af blijft. 😉

Ontspannen paashaas pasen 2023

Wat je plannen ook zijn, geniet ervan! Het Amstelveens Cadeau wenst je een vrolijk Pasen.