De 5 leukste restaurants voor je valentijnsdiner

Op Valentijnsdag wil je natuurlijk niets liever dan lekker uit eten gaan met je geliefde. Even ontsnappen aan de alledaagse drukte en wat tijd vrijmaken voor elkaar. Gelukkig heeft Amstelveen genoeg restaurants waar je bij kaarslicht kunt genieten van een heerlijk valentijnsdiner en elkaars gezelschap. Deze Valentijnsdag maken we jullie romantische etentje extra bijzonder. Als je op 14 februari uit eten gaat bij een van de onderstaande restaurants, maak je kans op een Amstelveens Cadeau! Die cadeaukaart kun je mooi gebruiken voor je volgende etentje of besteden bij een van de andere lokale ondernemers.

Smullen bij sfeervolle Bar Dixie

Voor een romantisch diner in een ontspannen sfeer ga je naar Bar Dixie aan het Amstelveense Stadsplein. Voor € 60 geniet je met z’n tweetjes van het speciale valentijnsmenu inclusief een heerlijke cocktail. Ga jij voor de Papadum Oosterse Tonijn en de Black Angus Burger of een heerlijke vegetarische Burrata en Melanzane?

Fijne Valentijnsdag bij Colijn

Colijn valentijnsdiner

Restaurant & Bar Colijn heeft een uitgebreid valentijnsmenu samengesteld. Je begint je romantische diner in ieder geval goed met een glaasje champagne. Daarna heb je de keuze tussen een à-la-carte- en een proeverijmenu met allemaal heerlijke gerechten. Sluit de avond af met een liefdevolle chocoladefondue voor twee. Lekker samen dippen!

Onweerstaanbaar valentijnsdiner bij DAY

DAY Foodbar is de gezelligste plek in het Stadshart van Amstelveen om te lunchen, borrelen en dineren. Ook voor je valentijnsdate is DAY de place to be. Laat je op 14 februari verwennen met een speciaal menu met onder andere onweerstaanbare oesters en een prachtige panna cotta. Reserveer snel een tafeltje voor jou en je geliefde!

Valentijnsdag met de kids bij Stadscafé De Pannenkoek

Vier jij Valentijnsdag liever met het gezin? Trakteer je kids en jezelf op de lekkerste, versgebakken pannenkoeken van Stadscafé De Pannenkoek. Kies zelf bijvoorbeeld voor een hartverwarmende pannenkoek met brie, walnoten en honing of warme kersen met slagroom. En laat de kids hun eigen pannenkoek versieren voor Valentijnsdag.

Stadscafe de Pannenkoek valentijnsdiner

Vier de liefde bij Abina

Het gezellige restaurant van Abina is de perfecte plek voor je valentijnsdiner. Met een uitgebreide menukaart, Abina-specialiteiten en een wisselend dagmenu zit je hier sowieso altijd goed. Op Valentijnsdag zet Abina vrouwen extra in het zonnetje. Alle dames die op 14 februari komen eten, krijgen een verrassing. Vergeet niet om je tafeltje te reserveren!