Chocoloco

Amstelveen

Over Chocoloco

Net geboren en nu al om op te vreten!
Dat stond op het geboorte kaartje. Dat om op te vreten sloeg natuurlijk op het Amstelveense meisje dat net geboren was. Het chocolaatje erbij was om het extra loco te maken. Dat ditzelfde geboortekaartje zou zorgen voor het leukste chocoladebedrijf van Nederland wisten we toen natuurlijk nog niet. Nu, alweer bijna 23 jaar later kijken we met trots terug op wat we allemaal al met chocolade hebben gedaan; de grootste chocoladeletter ter wereld hebben we gemaakt. Hofleverancier van de Walt Disney Musicals. We hebben blauwe chocolade olifanten gemaakt, we leverden de grootste en zwaarste chocoladeletter ter wereld voor KPN Rotterdam, 60.000 chocolade afstandsbedieningen en verstuurd naar net zoveel adressen. Honderdduizenden chocolade producten geleverd aan honderden bedrijven en still counting.

Sinds een jaar of drie zijn we samen met enkele patissiers onze loco koekjes lijn begonnen. En wat begon met een paar koekjes in de keuken is ondertussen uitgegroeid tot een serieuze tak binnen ons bedrijf. Met name de particuliere markt weet ons goed te vinden voor geboortes, huwelijken, verjaardagen en nog veel meer.

Dus of je nou 10 koekjes wilt of 60.000 pimpelpaarse chocolade poppetjes verpakt in een gepersonaliseerd doosje. We kunnen het allemaal. Wil jij een familielid, een vriend of vriendin, al je medewerkers of klanten verrassen of bedanken. Dat kan dus. Samen met Chocoloco!

Chocoloco

Adres

Meester Troelstralaan 36
1181 VE Amstelveen


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

0206790600

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op