5 keer brood, banket en chocolade met het Amstelveens Cadeau

Iedereen weet dat winkelen op een lege maag een slecht idee is. Maar zelfs na een stevig ontbijt is de geur van versgebakken brood onweerstaanbaar. En een vitrine gevuld met de mooiste creaties van de patissier of chocolatier loop je toch niet zomaar voorbij? Of je nu trek hebt in een hartige snack of een zoete traktatie, met jouw Amstelveens Cadeau smaakt alles nog lekkerder. En om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, zetten we de beste (banket)bakkers in de buurt op een rijtje.

Bakkerij Renzema

Bij Bakkerij Renzema aan de Van der Hooplaan worden alle broden en snacks door de bakker zelf gemaakt naar eigen recept, zoals het eigenlijk hoort. Authentiek, vers en écht lekker. Je koopt hier alle soorten brood: wit, bruin, zoet, hartig, groot en klein. Specialiteiten zoals walnotenbrood en speltkoek zijn ook beslist de moeite waard.

🐣 Paastip: Het suikerbrood van Bakkerij Renzema is perfect voor iedereen die van een zoete paasbrunch houdt. En heb je over, dan kun je er een paar dagen later ook nog heerlijke wentelteefjes van maken.

Bakkerij Vooges

Nog zo’n ambachtelijke bakker is Bakkerij Vooges. Hier staan traditie, kwaliteit en duurzaamheid centraal. Met grondstoffen van vertrouwde leveranciers, eigen recepten die al generaties lang meegaan en een toegewijd team wordt het lekkerste brood en banket gemaakt, al meer dan 100 jaar.

🐣 Paastip: Het paashaas brioche broodje, het abrikozen bolletje en het mini stolletje met spijs: een perfect trio voor de paasbrunch.

Brood & Banketbakkerij Vink

In Winkelcentrum Kostverlorenhof lokt de geur van vers gebakken brood je naar Brood & Banketbakkerij Vink. Deze warme bakker heeft altijd een ruim assortiment brood, gebak, bonbons, koeken en andere ambachtelijke producten zoals jam en honing. Kun je niet tot thuis wachten, dan neem je met je gebakje of broodje gewoon plaats op het gezellige terras.

🐣 Paastip: De paasbonbons zijn bijna te mooi om op te eten. En met de kasteeltjes met paasdecoratie maak je zeker indruk op jouw gasten.

Patisserie Prenger

De taartspecialist van Amstelveen is natuurlijk Patisserie Prenger. Het verwenadres voor iedereen die van zoet houdt. De taarten en gebakjes zijn een lust voor het oog en de patissiers bedenken regelmatig nieuwe traktaties om je mee te verrassen. Je vindt deze patisserie op de Amsterdamseweg en in Winkelcentrum Groenhof.

🐣 Paastip: De Paas petit fours zijn perfect om te delen, tenzij je natuurlijk liever zelf alle smaken probeert. De chocolade paashazen zijn heel leuk om weg te geven en je kunt kiezen uit verschillende kleuren.

Chocoloco

Chocoloco is de place to be voor unieke en lekkere cadeaus. Van koekjes met je eigen tekst erop tot bonbons in een gepersonaliseerd doosje: met deze traktaties verras je jouw vrienden, familie of collega’s.

🐣 Paastip: De eierdoos met paaseitjes erin!