Verras deze kerst met het Amstelveens Cadeau

Krijg jij ook graag een cadeaukaart met de feestdagen? Ideaal om zelf het perfecte cadeau uit te zoeken. Toch twijfelen we vaak over het geven van een cadeaukaart aan een ander. Is het wel een leuk cadeau? Is het niet te onpersoonlijk? Twijfel niet langer en geef dit jaar het Amstelveens Cadeau. Lekker lokaal, goed voor de gemeenschap en met deze ideeën maak je er een origineel geschenk van.

Lokaal kerstpakket

Combineer de lokale cadeaukaart met een mand vol lokale lekkernijen en je hebt het perfecte lokale kerstcadeau. Je kunt het cadeau op deze manier zo groot of klein maken als je wilt en helemaal afstemmen op de ontvanger.

Lokale tips nodig? Dit mag wat ons betreft niet ontbreken:

In plaats van een lokaal pakket vol lekkers, kun je natuurlijk ook een andere richting op gaan, zoals een themapakket. Denk bijvoorbeeld aan een ontspanningspakket met kruidenthee, geurkaarsen en badolie. Met het Amstelveens Cadeau kan de ontvanger dan ook nog eens genieten van een ontspannende massage of behandeling – een goede tip om toe te voegen aan je cadeau!

Creatief aan de slag

De leukste cadeaus zijn vaak de cadeaus waar tijd en aandacht in zijn gestopt. Ben jij bijvoorbeeld goed met woorden, dan is een mooie kerstboodschap of een persoonlijk gedicht de perfecte aanvulling op de cadeaukaart. Creatief met schaar en papier? Maak zelf een kerstkaart waarin je het Amstelveens Cadeau kunt plakken. Of leef je helemaal uit op een gepersonaliseerde gids met tips om de cadeaukaart te besteden op basis van de favoriete lokale ondernemers van de ontvanger van je cadeau. Hoe klein of groots je het ook aanpakt, het is de gedachte die telt!

Amstelveens Cadeau kopen

Het Amstelveens Cadeau is heel eenvoudig online te bestellen. Je kunt natuurlijk ook naar een van deze verkooppunten bij jou in de buurt gaan: