Romantische cadeaus voor Valentijnsdag

Op 14 februari vieren we Valentijnsdag. De dag om samen met je partner door te brengen en te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt. De dag om als stille aanbidder de liefde te verklaren aan de persoon op wie je een oogje hebt. Kortom: de dag van de liefde.

5 klassieke Valentijnscadeaus

Het valt niet altijd mee om het perfecte cadeau voor Valentijnsdag te vinden. Misschien ben je al zolang samen dat je alles al een keer gegeven hebt. Of ken je jouw nieuwe liefde nog niet zo heel lang. Met deze vijf klassiekers zit je gelukkig altijd goed:

Chocolade

Denk je aan Valentijnsdag, dan denk je natuurlijk aan chocolade! Niet voor niets is het de favoriete dag van het team van Chocoloco. De harten bonbons zijn echt heerlijk, maar voor een unieke zoete traktatie bestel je hun valentijnskoekjes, gepersonaliseerd met jouw eigen tekst.

valentijnsdag koekjes chocoloco
Koekjes van Chocoloco

Bloemen

Het geven van bloemen is al eeuwenlang het gebaar om vriendschap, dankbaarheid of liefde te tonen. In het bijzonder is de rode roos populair op Valentijnsdag: die staat voor ultieme liefde. Maar je scoort nog meer punten als je verrast met de favoriete bloemen van je lief. Bij TOF Bloemen of V&B bloemen en planten kun je een mooi boeket uitzoeken.

Sieraden

Misschien wel het ultieme valentijnscadeau: een sieraad. Vanzelfsprekend zijn sieraden met hartjes het perfecte cadeau voor Valentijnsdag. Je kunt ook denken aan een sieraad met een infinity-symbool, een gegraveerd sieraad of een tijdloos sieraad.

Goudlokje design sieraden met hartje
Sieraden van Goudklokje Design

Parfum

Een verleidelijk valentijnscadeau waar je als gever ook gelukkig van wordt! Lekkere geuren koppelen we aan positieve herinneringen. Bij elk spuitje denkt jouw lief terug aan het mooie moment waarop je het luchtje hebt gegeven. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste geur, kun je altijd even binnenlopen bij DA Drogisterij & Parfumerie Apotheek Assering.

Kaart

Een kaartje voor jouw (geheime) liefde mag niet ontbreken op Valentijnsdag. Bij Bruna Kostverlorenhof kies je de mooiste, grappigste of liefste valentijnskaart uit.

Valentijnsdag commercieel?

De internationale dag van de liefde: je kunt het commercieel vinden of niet. Uiteindelijk staat de dag vooral in het teken van waardering voor elkaar. Maar een cadeautje of kaart kan een mooie manier zijn om te laten zien dat je aan iemand hebt gedacht, of het nu Valentijnsdag of zomaar een werkdag is. Het is altijd fijn om je geliefd te voelen.